Reanimatiecursus volgen?

Reanimerendoejezo.nl verzorgt AED- en reanimatiecursussen (BLS/AED) op maat. BLS staat voor Basic live Support wat in de volksmond ook wel reanimatie genoemd wordt. Tijdens deze cursus leert u binnen 4 uur hoe u iemand moet helpen met een hartstilstand. Direct starten met reanimeren en het aansluiten van een AED zorgt ervoor dat u levens redt. Wanneer u graag wilt weten hoe u moet handelen in een noodsituatie is het volgen van een professionele reanimatiecursus een echte must. Na onze cursus weten cursisten precies hoe ze de tijd moeten overbruggen voordat de ambulance er is. Met de vaardigheden die één van onze instructeurs u aanleert, kunt u iemand weer een toekomst geven. Bij Reanimerendoejezo.nl krijgt u kwalitatieve hoogwaardige reanimatiecursus die u goed voorbereidt op een daadwerkelijke situatie. Vergoed ook uw zorgverzekering deze cursus? kijk in ons vergoedingen overzicht.

Prijslijst

BLS/AED € 60,50 pp
BLS/AED (Groepstarief vanaf 8 personen) € 53,69 pp

Prijzen zijn incl. 21% BTW

Prijslijst herhaling

BLS/AED € 42,35 pp
BLS/AED (Groepstarief vanaf 8 personen) € 37,35 pp

Prijzen zijn incl. 21% BTW

Nieuwste technieken tijdens de reanimatiecursus

Door toepassing van de nieuwste technieken kunnen wij uw prestaties meetbaar maken en zo de uiteindelijke kwaliteit van uw reanimatie verhogen. U leert tijdens deze reanimatiecursus hoe u een slachtoffer borstcompressies moet geven en beademing moet toepassen. Ook het gebruik van de AED (automatische externe defibrillator) komt volledig aanbod tijdens de reanimatiecursus. (De cursus reanimatie is inclusief het oefenen met een AED) Schrijf u nu in voor een open reanimatiecursus in Enschede, Limburg, Eindhoven of Hengelo (OV). Wij verzorgen ook reanimatiecursussen aan huis. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om een reanimatiecursus te volgen bij ons op locatie, komen wij naar u toe.

logo_nrr

Wij gebruiken google analytics

Om onze website te verbeteren maken wij gebruik van google analytics, gaat u hiermee akkoord?

Tevens maken wij ook gebruik van mouseflow om onze pagina's te kunnen optimaliseren voor uw gebruiksgemak. Mocht u niet willen dat wij deze gegevens verzamelen, dan kunt u zich hier afmelden.