AED kopen
Online bestellen
Professionele merken
Alle toebehoren zijn te verkrijgen
Zakelijk
Nieuwste technieken

AED kopen

Wilt u graag een AED kopen? Wij zijn een erkende dealer van onder andere Cardiac Science, Philips, Zoll, Defibtech en HeartSine. Sinds enige tijd beschikken wij over een webshop waar u uw AED direct kunt aanschaffen. De kwaliteit van Reanimeren doe je zo stopt dus niet enkel en alleen bij het verzorgen van cursussen, maar gaat verder bij het adviseren van de juiste AED voor uw situatie. Wij helpen u graag door middel van een adviesgesprek bij het maken van de juiste keuze, zodat u altijd de beste AED aanschaft die aansluit op uw wensen.

AED kopen voor uw eigen veiligheid en anderen

Een AED kopen doe je niet zomaar, omdat je de veiligheid van bijvoorbeeld je medewerkers, klanten of buurtbewoners wilt waarborgen. Regelmatig schrijven wij een blog over AED’s waarbij wij tips geven over de manier waarop een AED geïnstalleerd dient te worden en brengen wij de lezer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo hebben wij laatst een blog geschreven over goedkope AED’s waarbij er een aantal zijn uitgetest, als doel dat u zich als consument goed moet laten voorlichten. Heeft u vragen voordat u besluit over te gaan op een aankoop? Dan mag u altijd contact met ons opnemen over de mogelijkheden.

Tevens kunt u de AED service apart bestellen in onze webshop. Hierbij controleren wij uw AED aan de hand van de bijgeleverde informatie van de fabrikant. Wilt u een AED kopen of heeft u onderdelen nodig zoals batterijen, elektroden of kasten, bekijk onze webshop voor meer informatie en bestel uw AED. Red levens dankzij een correcte installatie van een kwalitatief goede AED.

Heeft u vragen over één van onze producten? U kunt ons telefonisch bereiken op 053-7501885 mail ons naar info@reanimerendoejezo.nl. Dat u een AED kunt kopen is zeker, maar dat u daarnaast het juiste advies krijgt en uw AED op juiste wijze wordt geïnstalleerd is niet overal vanzelfsprekend. Koop daarom de juiste AED bij een specialist!

Wij gebruiken google analytics

Om onze website te verbeteren maken wij gebruik van google analytics, gaat u hiermee akkoord?

Tevens maken wij ook gebruik van mouseflow om onze pagina's te kunnen optimaliseren voor uw gebruiksgemak. Mocht u niet willen dat wij deze gegevens verzamelen, dan kunt u zich hier afmelden.