Online bestellen
Professionele merken
Alle toebehoren zijn te verkrijgen
Zakelijk
Nieuwste technieken

AED noodnummer: 06 – 58 06 20 09

(ook buiten kantoor uren bereikbaar)

Na de aanschaf van een AED komen mensen vaak tot de conclusie dat de kennis om op de juiste wijze de AED te onderhouden ontbreekt.

Wij helpen u hier graag bij. Een AED is gemaakt om nagenoeg onderhoud vrij te zij, toch blijven er altijd wat belangrijke punten aanwezig die periodiek uw aandacht vereisen. Denk hierbij aan het vervangen van de PADS elektroden, vervangen van de batterij, functie test uitvoeren en controle op compleetheid. Uit de praktijk blijkt dat veel bedrijven en particulieren te druk zijn en hierdoor vergeten dit periodiek onderhoud uit te voeren.

Wij kunnen dit periodiek onderhoud voor u overnemen zodat u altijd verzekerd bent dat er tijdig en zorgvuldig onderhoud uitgevoerd is. Wij bieden verschillende onderhoudscontracten aan van basis tot een All-in onderhoudscontract om zo aan de wens van onze klanten te kunnen voldoen.
Kijk op onze webshop voor meer info onder AED diensten.

Het basis onderhoudscontract heeft u al voor € 49,- per jaar ex verbruiksmateriaal per jaar. De kosten voor het All-in onderhoudscontract zijn verschillend per AED maar ligt gemiddeld tussen de € 130,- t/m €1 75,-  per jaar (het verbruiksmaterialen zit bij de prijs inbegrepen) Uw AED wordt altijd voorzien van de reanimerendoejezo.nl inspectie datum sticker zodat u altijd weet wanneer de volgende inspectie plaats moet vinden.

Wij gebruiken google analytics

Om onze website te verbeteren maken wij gebruik van google analytics, gaat u hiermee akkoord?

Tevens maken wij ook gebruik van mouseflow om onze pagina's te kunnen optimaliseren voor uw gebruiksgemak. Mocht u niet willen dat wij deze gegevens verzamelen, dan kunt u zich hier afmelden.