Het nieuwe jaar is begonnen en we gaan er direct goed tegen aan. Alle hens aan dek voor First Aid Under Danger. Nieuwe producten op de markt waaronder onze Meret tassen. Ik heb een tijdje geleden aangeven dat ik bezig was met mijn tweede E-book waarin ik de 5 best bewaarde instructeurs geheimen met jullie ga delen. Nu is het eindelijk zo ver het E-book is af en ik wil het graag met jullie delen. Ik heb het E-book geschreven tijdens een bedrijfsuitje. We waren onderweg met de bus naar de Efteling. Ik wou de tijd die ik in de bus zat nuttig gebruiken en zo ben ik begonnen met het schrijven van mijn nieuwe E-book. Op de tablet kwam het ene idee naar het andere naar boven en al snel had ik voldoende om een leerzaam E-book bij elkaar te schrijven die voor jullie als instructeurs hopelijk wat nieuw licht zal laten schijnen op soms al eeuwen oude tips en trucks welke we door de achteruitgang in het onderwijs soms compleet vergeten zijn. Ik heb enorm veel plezier gehad bij het maken van dit E-book en dit zet de teller voor mij op twee. Hopelijk hebben jullie net zoveel plezier met deze praktische tips.

Ik stel het E-book gratis ter beschikking aan iedereen die meer over zijn vakgebied wil weten. Ik zou het op prijs stellen als je als bedankje even een berichtje op onze facebook achter laat met kort wat je er van vond. Thanks alvast.

Voor nu klik hieronder op de link en je kunt hem gratis downloaden, veel plezier!
KLIK —–> e-book didactische geheimen <——- KLIK

Wij gebruiken google analytics

Om onze website te verbeteren maken wij gebruik van google analytics, gaat u hiermee akkoord?

Tevens maken wij ook gebruik van mouseflow om onze pagina's te kunnen optimaliseren voor uw gebruiksgemak. Mocht u niet willen dat wij deze gegevens verzamelen, dan kunt u zich hier afmelden.