EHBO & ZHKH

Volg nu je EHBO cursus!

Bij ons kunt u ook terecht voor uw erkend Oranje kruis of Rode kruis EHBO certificaat. Naast onze kwalitatief hoogwaardige reanimatiecursussen vinden wij het ook belangrijk deze zelfde kwaliteit door te voeren in onze EHBO lessen. Hierbij vinden wij het van belang dat de les zoveel mogelijk wordt aangepast op de wensen van onze klant.

De militaire broer van EHBO is ZHKH zelfhulp kameradenhulp. Deze EHBO+ opleiding bieden wij aan voor de klanten die net dat beetje meer willen leren. Ideaal voor mensen die bijvoorbeeld zelfstandig bergtochten gaan maken of naar de meer dunbevolkte locaties van de wereld op vakantie gaan.

Vergoed ook uw zorgverzekering deze EHBO cursus? kijk in ons vergoedingen overzicht.

Prijslijst
EHBO snelcursus 4 uur (p.p.) € 72,00
EHBO cursus 12 uur (p.p.) € 224,00
EHBO uitgebreid 20 uur (p.p.) € 345,00
EHBO aan baby en kind 8 uur (p.p.) € 151,00
Workshop EHBO baby en kind 3 uur (p.p.) € 66,55
Herhaling EHBO 4 uur (p.p.) € 97,00
Herhaling EHBO uitgebreid 10 uur (p.p.) € 182,00
Herhaling EHBO aan baby en kind 4 uur (p.p.) € 78,00

Prijzen zijn incl. 21% BTW

We leren tijdens deze EHBO cursus welke materialen je minimaal bij je moet hebben om bij jezelf of bij een ander eerste hulp toe te kunnen passen. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor alle EHBO en ZHKH materialen zoals verbandtrommels, verbanden, tassen en overige gebruik en verbruiksmaterialen.

4622238630

Wij gebruiken google analytics

Om onze website te verbeteren maken wij gebruik van google analytics, gaat u hiermee akkoord?

Tevens maken wij ook gebruik van mouseflow om onze pagina's te kunnen optimaliseren voor uw gebruiksgemak. Mocht u niet willen dat wij deze gegevens verzamelen, dan kunt u zich hier afmelden.