Online bestellen
Professionele merken
Alle toebehoren zijn te verkrijgen
Zakelijk
Nieuwste technieken

In Company Trainingen

Bij Reanimerendoejezo.nl weten we maar al te goed dat tijd geld is. In het bedrijfsleven is er geen tijd in overvloed maar in het kader van sociaal verantwoord ondernemen wilt u toch dat uw personeel een goede, erkende opleiding volgt op het gebied van EHBO & reanimatie. Het volgen van een cursus buiten de zaak kan een moeilijke of zelfs onmogelijke opgave zijn. Daarom komt Reanimerendoejezo.nl ook bij u op de werkvloer om een cursus te verzorgen. Deze incompany trainingen kunnen op gewenste locatie en tijd gegeven worden zodat het optimaal in uw tijdsplanning past.

De cursussen worden aangepast aan de wensen van de klant en zijn dus toepasbaar op uw bedrijfssituatie waardoor u ook voldoet aan uw artikel 15 arbo-wetgeving. Samen met onze partner kunnen wij een complete BHV opleiding aanbieden die erkend is door het CIBOT.

Een incompany training op locatie is al mogelijk vanaf vier cursisten.

Voor meer informatie, een offerte op maat of het aanvragen van een vrijblijvend adviesgesprek kunt u direct mailen met Ingrid via i.denelzen@reanimerendoejezo.nl

Wij gebruiken google analytics

Om onze website te verbeteren maken wij gebruik van google analytics, gaat u hiermee akkoord?

Tevens maken wij ook gebruik van mouseflow om onze pagina's te kunnen optimaliseren voor uw gebruiksgemak. Mocht u niet willen dat wij deze gegevens verzamelen, dan kunt u zich hier afmelden.