Kinder EHBO Amsterdam

Bent u van plan om een kinder EHBO cursus in Amsterdam te volgen? Wilt u graag leren hoe u een kind in veiligheid kunt brengen en hoe verder te handelen? Dan bent u bij Reanimerendoejezo.nl aan het juiste adres. Wij bieden een workshop van 4 uur en een cursus van 8 uur aan. Omdat een ongeluk(je) in een klein hoekje zit is het van belang dat u als (gast)ouder of als medewerker op een kinderdagverblijf en/of peuterspeelzaal eerste hulp kunt verlenen aan kinderen. Onze 8 uurs cursus voldoet aan de IKK verplichting. Sinds 1 januari 2018 zijn kinderdagverblijven en peuterspeelzalen verplicht om een EHBO cursus voor kinderen te volgen. Voor gastouders is dit sinds 2015 al verplicht.

Prijslijst

Workshop kinder EHBO 3 uur € 66,55
EHAK eerste hulp aan baby’s en kinderen 8 uur € 151.00
Herhaling EHAK 4 uur € 78,00

Prijzen zijn incl. 21% BTW

Workshop kinder EHBO in Amsterdam (3 uur)

Met de 3 uur durende workshop leert u hoe u moet omgaan met de zeven meest voorkomende ongevallen. Het gaat hierbij om bewusteloosheid, verslikking, een huidwond, verstuiking, brandwonden, een hersenschudding en vergiftiging. Na een goede afronding van de cursus ontvangt u een officieel certificaat van het CIBOT. Meer informatie over de workshop vindt u hier.

Meer informatie over onze kinder EHBO cursussen in Amsterdam

Wilt u meer weten over onze kinder EHBO cursussen in Amsterdam of wilt u zich aanmelden? Voor kinder ehbo in de regio Amsterdam kunt u mailen met amsterdam@reanimerendoejezo.nl voor overige locaties kunt u mailen met info@reanimerendoejezo.nl.

4622238623

Cursus (EHAK) kinder EHBO in Amsterdam (8 uur)

Tijdens de 8-durende EHAK (Eerste Hulp aan Kinderen) kinder EHBO cursus leren wij u alle EHBO-vaardigheden die u als (gast)ouder of als medewerker van een kinderdagopvang of peuterspeelzaal nodig hebt. U leert:
– Hoe u een baby- en kinderreanimatie dient uit te voeren
– Hoe u een AED veilig in kunt zetten tijdens een reanimatie
– Hoe u een baby of kind in de stabiele zijligging dient te leggen
– Wat u moet doen bij een bloeding
– Wat u moet doen bij een kneuzing of bij botbreuken
– Wat u moet doen bij een verstikking
– Wat u moet doen bij brandwonden
– Wat u moet doen bij een vreemd voorwerp in neus en/of oor
– Wat u moet doen bij een vinger tussen de deur
– Wat u moet doen bij een vuiltje in het oog
– Wat u moet doen bij vergiftiging
– Wat u moet doen bij een val van (grote) hoogte

IKK verplichting

Heeft u de cursus met succes afgerond? Dan ontvangt u een geregistreerd certificaat Eerste Hulp aan Kinderen van het CIBOT. Dit certificaat is goedgekeurd door de rijksoverheid voor gastouders, medewerkers van kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. Het certificaat heeft een geldigheidsduur van 2 jaar. Meer informatie over de cursus kunt u hier vinden.

Wij gebruiken google analytics

Om onze website te verbeteren maken wij gebruik van google analytics, gaat u hiermee akkoord?

Tevens maken wij ook gebruik van mouseflow om onze pagina's te kunnen optimaliseren voor uw gebruiksgemak. Mocht u niet willen dat wij deze gegevens verzamelen, dan kunt u zich hier afmelden.