Kinder EHBO cursus

Wilt u als ouder of gastouder een kinder EHBO cursus volgen? Het is erg belangrijk dat je eerste hulp kunt verlenen bij een ongeval of ongeluk. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Ook al let u goed op en bent u voorzichtig, toch kan het voorkomen dat er iets gebeurt waarbij eerste hulp verleend moet worden. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een verstikking of om een snee. Het volgen van een ehbo kinder cursus bij Reanimerendoejezo.nl zorgt ervoor dat u precies weet wat u moet doen wanneer een kind iets overkomt.

Onze kinder EHBO cursus van 8 uur voldoet aan de IKK verplichting. Dit houdt in dat het EHBO certificaat geldig is voor de algehele kinderopvang. Let erop dat de cursus die u volgt voldoet aan deze regelgeving. Het volgen van deze cursus is sinds 1 januari 2018 verplicht voor kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. Voor gastouders is dit al enige jaren verplicht.

Prijslijst

Workshop kinder EHBO 3 uur € 66,55
EHAK eerste hulp aan baby’s en kinderen 8 uur € 151.00
Herhaling EHAK 4 uur € 78,00

Prijzen zijn incl. 21% BTW

4622238623

3-uurs workshop kinder EHBO

Tijdens onze drie uur durende workshop kinder EHBO leert u hoe u een kind in veiligheid kunt brengen en hoe u de toestand van het kind kunt beoordelen. Tevens leert u hoe u de hulpdiensten kunt alarmeren en hoe u dient te handelen bij zoveel mogelijk scenario’s die kunnen voorkomen. U leert hoe u moet handelen bij de 7 meest voorkomende situaties:
– Bewusteloosheid
– Verslikking
– Huidwond
– Verstuiking
– Brandwonden
– Hersenschudding
– Vergiftiging

Het certificaat van CIBOT is officieel erkend. De cursus wordt door veel zorgverzekeraars gedeeltelijk of soms volledig vergoed.

8-uurs EHAK kinder EHBO cursus (eerste hulp aan baby’s en kinderen)

Alle EHBO vaardigheden worden tijdens deze kinder EHBO cursus geoefend. Bij het behalen van de cursus krijgt u een geregistreerd certificaat Eerste Hulp aan Kinderen van het CIBOT. Dit certificaat is twee jaar geldig en goedgekeurd door de rijksoverheid voor gastouders. Wilt u weten of deze cursus vergoed wordt door uw zorgverzekeraar? Je kunt de vergoedingen hier controleren. Bij de EHAK cursus leert u om te gaan met het volgende:
– Het uitvoeren van een baby- en kinderreanimatie
– Het inzetten van een AED tijdens een baby- en kinderreanimatie
– Het uitvoeren van een stabiele zijligging
– Bloeding
– Kneuzing of botbreuken
– Verstikking
– Brandwonden
– Vreemd voorwerp in neus en oor
– Vinger tussen de deur
– Vuiltje in het oog
– Vergiftiging
– Een val van hoogte

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze kinder EHBO workshop of onze cursus? Neem contact met ons op via 053 750 1885 of mail naar info@reanimerendoejezo.nl. Wij staan u graag te woord.

Wij gebruiken google analytics

Om onze website te verbeteren maken wij gebruik van google analytics, gaat u hiermee akkoord?

Tevens maken wij ook gebruik van mouseflow om onze pagina's te kunnen optimaliseren voor uw gebruiksgemak. Mocht u niet willen dat wij deze gegevens verzamelen, dan kunt u zich hier afmelden.