Kinder EHBO Enschede

Zou u graag een certificaat kinder EHBO in Enschede willen behalen? Bij ons kunt u terecht voor professionele en hoogwaardige cursussen. Onze cursussen zijn geschikt voor (gast)ouders, maar ook voor kinderdagverblijven en peuterspeelzalen.

Sinds 1 januari 2018 is het volgen van een kinder EHBO cursus met een IKK verplichting noodzakelijk. Onze cursus van 8 uur voldoet aan de IKK. Wilt u leren hoe u moet handelen bij een ongeval? Of het nu gaat om een verslikking of om een huidwond, na het volgen van één van onze cursussen weet u precies wat u moet doen.

Prijslijst

Workshop kinder EHBO 3 uur € 66,55
EHAK eerste hulp aan baby’s en kinderen 8 uur € 151.00
Herhaling EHAK 4 uur € 78,00

Prijzen zijn incl. 21% BTW

Workshop kinder EHBO in Enschede (van 3 uur)

De 3-uur durende kinder EHBO workshop in Enschede is een korte cursus waarbij wij u leren hoe u om moet gaan met verschillende situaties wanneer een kind iets overkomt. Tijdens deze korte cursus komt aan bod hoe u een kind in veiligheid kunt brengen en hoe u de toestand van het kind beoordeelt. Daarnaast leren wij u hoe u de hulpdiensten alarmeert en geven wij u alle handvatten om te handelen bij de volgende meest voorkomende ongevallen:
– Bewusteloosheid
– Verslikking
– Huidwond
– Verstuiking
– Brandwonden
– Hersenschudding
– Vergiftiging

Heeft u de workshop goed afgerond, dan krijgt u een officieel erkend certificaat van het CIBOT (Certificeringsinstituut voor Beroepsopleiding en Training).

Kinder EHBO cursus in Enschede (van 8 uur)

Wanneer u een uitgebreidere kinder EHBO cursus in Enschede wilt volgen, raden wij u aan om voor onze 8-urige kinder EHBO cursus te kiezen. Naast dat u zoals bij de 3-urige workshop leert handelen bij de zeven meest voorkomende situaties, leren wij u nog een groot aantal zaken. U leert hoe u een kinderreanimatie uit moet voeren, hoe u op een veilige wijze een AED in moet zetten en hoe u een kind in de stabiele zijligging legt. Daarnaast leert u wat te doen bij een bloeding, een kneuzing en botbreuken, een verstikking, bij brandwonden en hoe u dient te handelen bij een vreemd voorwerp in neus en oor. Als laatst leert u om te gaan met een vinger tussen de deur, een vuiltje in het oog, een vergiftiging en een val van hoogte.

De cursus behaald? Dan ontvangt u een geregistreerd certificaat ‘Eerste hulp aan Kinderen’ van het CIBOT met een geldigheidsduur van 2 jaar. Dit certificaat is goedgekeurd voor gastouders, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen.

Meer informatie over kinder EHBO in Enschede

Bent u benieuwd of uw zorgverzekeraar de cursus zal vergoeden? Bekijk ons vergoedingsoverzicht hier. Bij vragen over onze cursussen kunt u contact met ons opnemen via 053 750 1885 of stuur een berichtje naar info@reanimerendoejezo.nl. Wij helpen u graag verder!

4622238623

Wij gebruiken google analytics

Om onze website te verbeteren maken wij gebruik van google analytics, gaat u hiermee akkoord?

Tevens maken wij ook gebruik van mouseflow om onze pagina's te kunnen optimaliseren voor uw gebruiksgemak. Mocht u niet willen dat wij deze gegevens verzamelen, dan kunt u zich hier afmelden.