Kinder EHBO Rotterdam

Zou u graag een cursus kinder EHBO in Rotterdam willen volgen? Bij Reanimerendoejezo.nl bieden wij twee cursussen aan waarbij u precies leert hoe u moet handelen bij een ongeval of een (klein) ongeluk(je). Het spreekwoordelijk gezegde ‘een ongeluk zit in een klein hoekje’ is vaak bij kinderen van toepassing.

Ondanks dat u natuurlijk hoopt dat u nooit hoeft te handelen, geeft het een veilig gevoel dat u weet wat u moet doen in geval van nood. U kunt zich eenvoudig aanmelden via onze website voor een kinder EHBO cursus in Rotterdam. Wilt u liever eerst meer informatie over onze cursussen ontvangen, neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie over kinder EHBO in Rotterdam

Zou u meer willen weten over één van onze kinder EHBO cursussen in Rotterdam of bent u van plan u aan te melden? Neem gerust contact met ons op via info@reanimerendoejezo.nl of bel naar 053 750 1885.

Prijslijst

Workshop kinder EHBO 3 uur € 66,55
EHAK eerste hulp aan baby’s en kinderen 8 uur € 151.00
Herhaling EHAK 4 uur € 78,00

Prijzen zijn incl. 21% BTW

4622238623

Workshop kinder EHBO in Rotterdam (workshop van 3 uur)

Tijdens de workshop kinder EHBO in Rotterdam leert u hoe u een kind in veiligheid kunt brengen. Ook leert u hoe u de toestand kunt beoordelen en wat u vervolgens moet doen, zoals het alarmeren van de hulpdiensten. Na het volgen van deze workshop kan u eerste hulp verlenen bij de volgende situaties: bewusteloosheid, verslikking, een huidwond, verstuiking, brandwonden, een hersenschudding en vergiftiging. Weet u hoe u moet handelen tijdens de meest voorkomende zeven ongevallen (hierboven) en bent u geslaagd voor de workshop? Dan krijgt u een officieel erkend certificaat van het Certificeringsinstituut voor beroepsopleiding en training (CIBOT).

EHAK kinder EHBO cursus in Rotterdam (cursus van 8 uur)

Wilt u een complete kinder EHBO cursus in Rotterdam volgen? Deze cursus duurt 8 uur en voldoet aan de IKK verplichting. Sinds 1 januari 2018 is het voor kinderdagverblijven en peuterspeelzalen verplicht om een kinder EHBO cursus te volgen welke voldoet aan de IKK verplichting. Voor gastouders is dit al enkele jaren verplicht. Bent u benieuwd of de kinder EHBO cursus in Rotterdam vergoed wordt door uw zorgverzekeraar? Bekijk hier ons overzicht met vergoedingen.

Wij gebruiken google analytics

Om onze website te verbeteren maken wij gebruik van google analytics, gaat u hiermee akkoord?

Tevens maken wij ook gebruik van mouseflow om onze pagina's te kunnen optimaliseren voor uw gebruiksgemak. Mocht u niet willen dat wij deze gegevens verzamelen, dan kunt u zich hier afmelden.