EHBO aan baby’s en kinderen

Elk jaar komen gemiddeld 140.000 kinderen op de Spoedeisende Hulp terecht na een ongeluk thuis. Gelukkig ben jij als (gast)ouder altijd in de buurt van je kind en kun je EHBO verlenen als dat nodig is… toch? Weet je eigenlijk wel wat je moet doen als jouw kind iets overkomt? Zorg ervoor dat je jouw kind kunt helpen. En schrijf je nu nog in voor één van onze kinder EHBO cursussen (EHAK eerste hulp aan kinderen)

Vergoed ook uw zorgverzekering deze cursus? kijk in ons vergoedingen overzicht.

Prijslijst

Workshop kinder EHBO 3 uur € 66,55
EHAK eerste hulp aan baby’s en kinderen 8 uur € 151.00
Herhaling EHAK 4 uur € 78,00

Prijzen zijn incl. 21% BTW

Workshop kinder EHBO 3 uur
Je leert een kind in veiligheid te brengen, de toestand te beoordelen, de hulpdiensten alarmeren en EHBO te verlenen bij: Bewusteloosheid – Verslikking – Huidwond – Verstuiking – Brandwonden – Hersenschudding – Vergiftiging.

Klik hier voor de Kinder Reanimatie Cursus

EHAK eerst hulp aan baby’s en kinderen 8 uur
Na afloop van de cursus kun je een kind in veiligheid brengen, de toestand van het kind beoordelen, reanimeren, een AED gebruiken en eerste hulpverlenen bij: bewusteloosheid, bloeding, brandwond, circulatiestilstand, CO-vergiftiging, ernstige allergie, hoofdletsel, huidwond, koorts en koortsstuipen, kortademigheid, letsel aan botten, spieren en gewrichten, nek- en wervelletsel, neusbloeding, tand door de lip, verdrinking, vergiftiging, verloren/afgebroken tand, verslikking, verstikking, vinger tussen de deur, vreemd voorwerp in neus en oor en vuiltje in het oog.

4622238623

Wij gebruiken google analytics

Om onze website te verbeteren maken wij gebruik van google analytics, gaat u hiermee akkoord?

Tevens maken wij ook gebruik van mouseflow om onze pagina's te kunnen optimaliseren voor uw gebruiksgemak. Mocht u niet willen dat wij deze gegevens verzamelen, dan kunt u zich hier afmelden.