Kinder reanimatie

Werkt u veel met kinderen en wilt u een kinder reanimatiecursus volgen? Bent u gastouder, opa, oma of heeft u het geluk dat u uzelf papa of mama mag noemen, maar weet u niet wat u moet doen als het ergst denkbare opeens werkelijkheid wordt? Dan  is kinderreanimatie(PBLS) voor u een must om te volgen. PBLS staat voor Peadiatric Basic Life Support en is een speciale kinderreanimatie cursus, specifiek gericht op kinderen en baby’s. Tijdens deze cursus leert u omgaan met het feit dat een kind fysiek kleiner is en wat dit voor gevolgen met zich meebrengt. Daarnaast leert u hoe u kwalitatieve hoogwaardige kinderreanimatie kan geven. Dit verschilt van reanimatie van volwassen, omdat de achterliggende oorzaak van een circulatiestoornis bij een kind vaak anders is.

Wordt deze cursus vergoed door uw zorgverzekeraar? Bekijk ons vergoedingsoverzicht voor de vergoedingen.

Prijslijst

PBLS/AED (p.p.) € 72,60
PBLS/AED (Groepstarief vanaf 8 personen) € 65,79

Prijzen zijn incl. 21% BTW

Prijslijst herhaling

PBLS/AED (p.p.) € 54,45
PBLS/AED (Groepstarief vanaf 8 personen) € 46,89

Prijzen zijn incl. 21% BTW

Wat leert u tijdens de kinder reanimatiecursus?

Reanimerendoejezo.nl leert u de vaardigheden die nodig zijn om kwalitatief hoogwaardige kinderreanimatie te geven op het moment dat het noodlot toeslaat. De geestelijke impact bij kinderreanimatie is voor de hulpverlener vaak erg groot en ook daar wordt tijdens onze cursus PBLS extra aandacht aan besteed. Tijdens de 4-uurs kinder reanimatiecursus leert u:
– Het benaderen van een bewusteloze baby en/of kind
– Het aanbrengen van borstcompressies en het uitvoeren van de beademing
– Omgaan met diverse AED apparaten bij een baby- en/of kinderreanimatie
– Hoe u een baby/kind in de stabiele zijligging legt

logo_nrr

Aanmelden voor de kinder reanimatiecursus

Bent u geslaagd voor de cursus, dan ontvangt u een officieel Europees erkend certificaat van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR). Schrijf u nu nog in voor de eerst volgende cursus datum, zodat u nooit achteraf hoeft te denken “had ik het maar gedaan”! U kunt de kinderreanimatie cursus op dit moment volgen in Enschede, Limburg, Eindhoven of Hengelo Overijssel. U kunt zich hier aanmelden voor de kinder reanimatie cursus. Wilt u liever eerst meer informatie? Neem gerust contact met ons op via 053 750 1885 of stuur een e-mail naar info@reanimerendoejezo.nl.

Wij gebruiken google analytics

Om onze website te verbeteren maken wij gebruik van google analytics, gaat u hiermee akkoord?

Tevens maken wij ook gebruik van mouseflow om onze pagina's te kunnen optimaliseren voor uw gebruiksgemak. Mocht u niet willen dat wij deze gegevens verzamelen, dan kunt u zich hier afmelden.