Voor veel van jullie zal het geen geheim zijn dat er binnen Reanimerendoejezo.nl veel militairen werken. Ze delen hun ervaringen met onze klanten en zijn als geen ander instaat om zich aan te passen aan alle diverse mogelijkheden die wij bieden. Als bedrijf is Reanimerendoejezo.nl trots op wat onze militairen doen voor vrede en veiligheid over al ter wereld. In de laatste jaren is defensie steeds verder uitgekleed en zijn er ook op medisch gebied steeds minder mogelijkheden om een gedegen opleiding te kunnen volgen. Binnen defensie is het op dit moment niet mogelijk een bijvoorbeeld een kinderreanimatie of EHAK-cursus te volgen. Dit resulteert in het uitzenden van militairen naar het buitenland zonder deze essentiële basiskennis. Het verleden heeft al laten zien dat er behoefte is aan deze kennis en dat het noodzakelijk is.
Reanimerendoejezo.nl wil hier wat aan doen. We bieden al onze actief dienende militairen maar ook de veteranen, 20% defensie korting aan op al onze opleidingen (op tonen van defensie of veteranen pas). Daarmee willen we laten zien dat wij actief bijdragen aan de opbouw van onze krijgsmacht. We hopen dan ook dat andere bedrijven met ons mee zullen doen en aan onze militairen laten zien dat we trots op ze zijn.

Toen ik voor de landmacht naar Amerika mocht werd ik overvallen door de vriendelijkheid en openhartigheid die de mensen daar hebben voor militairen. Hier kunnen onze militairen niet eens meer in uniform over straat. Een wereld van verschil. Bij Reanimerendoejezo.nl zijn we trots op onze dames en heren en we hopen dan ook wat wij op deze manier toch iets terug kunnen doen voor jullie.

 

Wij gebruiken google analytics

Om onze website te verbeteren maken wij gebruik van google analytics, gaat u hiermee akkoord?

Tevens maken wij ook gebruik van mouseflow om onze pagina's te kunnen optimaliseren voor uw gebruiksgemak. Mocht u niet willen dat wij deze gegevens verzamelen, dan kunt u zich hier afmelden.