Wat leuk dat je een kijkje neemt bij ons team. We hebben dit team met zorg voor  je samengesteld en we zijn er trots op.

Zoals je kan zien hebben wij een diversiteit aan instructeurs en andere teamleden die van team Reanimerendoejezo.nl een ongekend succes maken.
Wij zijn natuurlijk altijd op zoek naar nieuwe collega’s die ons team willen versterken.
Kun jij je vinden in onze leerwijze en missie? Dan zou ook jij zomaar deel uit kunnen maken van ons team.

Niek Schenkeveld

De kwaliteit van het EHBO en reanimatie onderwijs moet beter. Dat is mijn persoonlijke doel en de reden waarom ik me elke dag weer voor de volle 100% inzet. Ik werk met veel plezier en passie bij Reanimerendoejezo.nl. En als eigenaar ben ik best wel trots op wat ik met mijn team al heb mogen bereiken. Wij staan elke dag klaar om mensen dat aan te leren wat ze nooit hopen te hoeven gebruiken.
n.schenkeveld@reanimerendoejezo.nl

Evelien Reus

Niek vertelde mij over Reanimerendoejezo.nl en maakte mij enthousiast over het franchise concept. Na verschillende gesprekken hebben we besloten om ervoor te gaan en zijn alle zaken in gang gezet. Naast de werkzaamheden voor Reanimerendoejezo.nl Amsterdam ben ik ook werkzaam in de thuiszorg als verzorgende IG.
e.reus@reanimerendoejezo.nl

Ingrid den Elzen

Wat ik doe bij Reanimerendoejezo.nl is heel divers. Er is een grote kans dat ik de telefoon aan neem of uw mailtje beantwoord. Ter nagedachtenis aan mijn neef, en collega van Niek, heb ik volmondig ja gezegd op de vraag om het team te komen versterken. Hij overleed aan een hartstilstand op jonge leeftijd. Nu heb ik de kans om samen met dit team Nederland een stukje veiliger te maken. Daarnaast bij ik inmiddels ook instructeur BLS en PBLS en verzorg ik dus ook cursussen.
i.denelzen@reanimerendoejezo.nl

Roy Wevers

Als reanimatie instructeur heb ik samen mogen werken met Niek. De passie sprak mij erg aan en toen hij vroeg of ik voor hem wou komen werken heb ik daar ook niet lang over hoeven na te denken. Door mijn werkzaamheden in Duitsland neem ik de werkzaamheden voor Reanimerendoejezo.nl in Duitsland waar. Zodat we ook in Duitsland de zelfde kwaliteit kunnen leveren.
info@reanimerendoejezo.nl

Michel Poot

Als Instructeur BLS, AED & EHBO ben ik al enige tijd actief bij Reanimerendoejezo.nl de diversiteit aan cursussen en de verschilende doelgroepen maakt het les geven bij Reanimerendoejezo.nl erg leuk om te doen. Samen met Niek zijn we verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de cursus First Aid Under Danger welke uniek is binnen Europa. Het is gaaf om dit samen als team te kunnen maken.
info@reanimerendoejezo.nl

Jij?

Wij zijn opzoek naar collega instructeurs EHBO & Reanimatie in Enschede en Best om onze teams te versterken. Denk jij ons team te kunnen versterken. Stuur dan je CV en motivatie brief op naar:
info@reanimerendoejezo.nl

Ruben Hondeman

De waardering van www.reanimerendoejezo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 4 reviews.

Wij gebruiken google analytics

Om onze website te verbeteren maken wij gebruik van google analytics, gaat u hiermee akkoord?Tevens maken wij ook gebruik van mouseflow om onze pagina's te kunnen optimaliseren voor uw gebruiksgemak. Mocht u niet willen dat wij deze gegevens verzamelen, dan kunt u zich hier afmelden.