Wat leuk dat je een kijkje neemt bij ons team. We hebben dit team met zorg voor  je samengesteld en we zijn er trots op.

Zoals je kan zien hebben wij een diversiteit aan instructeurs en andere teamleden die van team Reanimerendoejezo.nl een ongekend succes maken.
Wij zijn natuurlijk altijd op zoek naar nieuwe collega’s die ons team willen versterken.
Kun jij je vinden in onze leerwijze en missie? Dan zou ook jij zomaar deel uit kunnen maken van ons team.

Niek Schenkeveld

De kwaliteit van het EHBO en reanimatie onderwijs moet beter. Dat is mijn persoonlijke doel en de reden waarom ik me elke dag weer voor de volle 100% inzet. Ik werk met veel plezier en passie bij Reanimerendoejezo.nl. En als eigenaar ben ik best wel trots op wat ik met mijn team al heb mogen bereiken. Wij staan elke dag klaar om mensen dat aan te leren wat ze nooit hopen te hoeven gebruiken.
n.schenkeveld@reanimerendoejezo.nl

Colin Willemsen

Ik werk als agent in Amsterdam, daarnaast ben ik instructeur EHBO,LHP en FAUD. Primair hou ik mij bezig met het in de beroepscontext plaatsen van de politie. Als agent wordt je geconfronteerd met veel verschillende situaties, op het medisch gebied wil dit meer dan eens leiden tot onduidelijkheden voor de diender op straat. Als Tactical Advisor kan ik er voor zorgen dat de medische handelingen binnen het tactisch optreden van de politie blijft passen.
colin@reanimerendoejezo.nl

Ingrid den Elzen

Wat ik doe bij Reanimerendoejezo.nl is heel divers. Er is een grote kans dat ik de telefoon aan neem of uw mailtje beantwoord. Ter nagedachtenis aan mijn neef, en collega van Niek, heb ik volmondig ja gezegd op de vraag om het team te komen versterken. Hij overleed aan een hartstilstand op jonge leeftijd. Nu heb ik de kans om samen met dit team Nederland een stukje veiliger te maken. Daarnaast bij ik inmiddels ook instructeur BLS en PBLS en verzorg ik dus ook cursussen.
i.denelzen@reanimerendoejezo.nl

Babette Cobbenhagen

Binnen Reanimerendoejezo.nl ben ik verantwoordelijk voor de functie van Sales en customer relations. In het verleden heb ik stage gelopen bij Reanimerendoejezo.nl daarna ben ik gebleven in mijn huidige functie. Bij de HAN volg ik op dit moment de opleiding learning en development. Ik hoop in de toekomst deze kennis ook binnen Reanimerendoejezo.nl in te kunnen zetten.
babette@reanimerendoejezo.nl

Michel Poot

Als Instructeur BLS, AED & EHBO ben ik al enige tijd actief bij Reanimerendoejezo.nl de diversiteit aan cursussen en de verschilende doelgroepen maakt het les geven bij Reanimerendoejezo.nl erg leuk om te doen. Samen met Niek zijn we verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de cursus First Aid Under Danger welke uniek is binnen Europa. Het is gaaf om dit samen als team te kunnen maken.
info@reanimerendoejezo.nl

Jij?

Wij zijn opzoek naar collega instructeurs EHBO & Reanimatie in Enschede en Best om onze teams te versterken. Denk jij ons team te kunnen versterken. Stuur dan je CV en motivatie brief op naar:
info@reanimerendoejezo.nl

Wij gebruiken google analytics

Om onze website te verbeteren maken wij gebruik van google analytics, gaat u hiermee akkoord?

Tevens maken wij ook gebruik van mouseflow om onze pagina's te kunnen optimaliseren voor uw gebruiksgemak. Mocht u niet willen dat wij deze gegevens verzamelen, dan kunt u zich hier afmelden.