Vergoed door uw zorgverzekering
Gemakkelijk online inschrijven
Erkend certificaat
Wij komen ook bij u thuis

Reanimatiecursus Rotterdam

Reanimatiecursus in Rotterdam volgen? Reanimerendoejezo.nl verzorgt AED- en reanimatiecursussen (BLS/AED)op maat in Rotterdam.

BLS staat voor Basic live Support wat in de volksmond ook wel reanimatie genoemd wordt. Tijdens deze cursus leert u binnen 4 uur hoe u iemand moet helpen met een hartstilstand.
Met de vaardigheden die één van onze instructeurs u aanleert, kunt u iemand weer een toekomst geven.
Bij reanimerendoejezo.nl krijgt u kwalitatieve hoogwaardige reanimatiecursus die u goed voorbereiden op een daadwerkelijke situatie.

Prijslijst

BLS/AED (p.p.) € 60,50
BLS/AED (Groepstarief vanaf 8 personen) € 53,69

Prijzen zijn incl. 21% BTW

Prijslijst herhaling

BLS/AED (p.p.) € 42,35
BLS/AED (Groepstarief vanaf 8 personen) € 37,35

Prijzen zijn incl. 21% BTW

Nieuwste technieken tijdens de reanimatiecursus in Rotterdam

Door toepassing van de nieuwste technieken kunnen wij uw prestaties meetbaar maken en zo de uiteindelijke kwaliteit van uw reanimatie verhogen. U leert tijdens deze reanimatiecursus hoe u een slachtoffer borstcompressies moet geven en moet beademen. Ook het gebruik van de AED (automatische externe defibrillator) komt volledig aanbod tijdens de reanimatiecursus.(Les is inclusief het oefen met een AED!)

Schrijf  u nu snel in voor een open reanimatiecursus in Rotterdam,Limburg,Eindhoven of Hengelo ov. Wij verzorgen ook reanimatiecursussen aan huis.

Wij gebruiken google analytics

Om onze website te verbeteren maken wij gebruik van google analytics, gaat u hiermee akkoord?

Tevens maken wij ook gebruik van mouseflow om onze pagina's te kunnen optimaliseren voor uw gebruiksgemak. Mocht u niet willen dat wij deze gegevens verzamelen, dan kunt u zich hier afmelden.