De AED kasten van Enschede staan er vaak eenzaam, vergeten en vies bij. Ze bevatten levensreddende AED’s maar worden nauwelijks opgemerkt. Dit willen wij samen met de inwoners van Enschede veranderen. Op 22 oktober 2016 willen wij zoveel mogelijk inwoners en ondernemers van Enschede verzamelen om samen de AED kasten van Enschede onder de aandacht te brengen. Hiermee geven wij natuurlijk gehoor aan het feit dat er nog steeds onnodig mensen komen te overlijden omdat in hun wijk geen AED hangt. Op 22 oktober zullen wij samen met de vrijwilligers van 10:00 tot 19:00 uur aan het poetsen zijn. Deelnemers kunnen zich opgeven door te mailen naar info@reanimerendoejezo.nl. Als je een specifieke AED hebt die je wilt schoonmaken laat het ons dan ook direct weten dan kunnen wij de vrijwilligers goed verdelen.
Op de dag zelf vragen wij aan de vrijwilligers een ludieke before en after selfie te maken van hun en de AED kast en deze te delen op onze Facebook pagina facebook.com/reanimerendoejezo.nl. Om 19:30 uur zullen wij de top drie bekend maken en deze een prijs overhandigen. van 19 tot 21 uur zal er een bedank feestje zijn voor alle vrijwilligers die hebben meegeholpen. Tevens zullen we bekend maken welke wereld recordpoging wij zullen gaan proberen te verbreken.

Dus schrijf je zelf in en ga samen met familie en vrienden onze vergeten AED kasten en AED’s in het zonnetje zetten op 22 oktober 2016.

Samen maken we Heel Enschede schoon en een hartsafezone!

 

Wij gebruiken google analytics

Om onze website te verbeteren maken wij gebruik van google analytics, gaat u hiermee akkoord?

Tevens maken wij ook gebruik van mouseflow om onze pagina's te kunnen optimaliseren voor uw gebruiksgemak. Mocht u niet willen dat wij deze gegevens verzamelen, dan kunt u zich hier afmelden.