Extra aandacht, extra gespecialiseerd.

Duiken is één van de mooiste recreatiesporten die er is, maar kan ook grote gevaren met zich meebrengen. Zeker als je onervaren bent. In het buitenland worden vaak cursussen aangeboden die geen duikgerelateerde ongevallen behandelen, maar ook in Nederland zie je dat hier weinig aandacht aan wordt besteed. Terwijl een duikongeval zo kan plaats vinden! Bij reanimerendoejezo.nl bieden wij daarom onze specialistische reanimatielessen aan, waarin u ruim 1,5 uur extra les krijgt naast de gewone BLS/AED les. Tijdens deze extra tijd krijgt u van één van onze gediplomeerde duikmedisch verpleegkundige les over de meest voorkomende duikongevallen.

Vergoed ook uw zorgverzekering deze cursus? kijk in ons vergoedingen overzicht.

Prijslijst

Duikgerelateerde BLS/AED (p.p.) € 78,65

Prijzen zijn incl. 21% BTW

Prijslijst herhaling

Duikgerelateerde BLS/AED (p.p.) € 66,55

Prijzen zijn incl. 21% BTW

Welke onderwerpen komen tijdens de cursus aanbod?

  • Primaire duikerziekten; over- en onderdruk trauma.
  • Secundaire duikerziekten/duikongeval.
  • Overige duikerziekten/duikongeval.

U leert de verschillende duikerziekten herkennen en wat voor eerste hulp u kan bieden. Heeft u meer behoefte aan de gehele 4 uur durende les die alleen in het teken staat van duikerziekten dan kunt u via cursus op maat meer informatie vinden over de mogelijkheden.

Wij gebruiken google analytics

Om onze website te verbeteren maken wij gebruik van google analytics, gaat u hiermee akkoord?

Tevens maken wij ook gebruik van mouseflow om onze pagina's te kunnen optimaliseren voor uw gebruiksgemak. Mocht u niet willen dat wij deze gegevens verzamelen, dan kunt u zich hier afmelden.