Onze eerste Franchise locatie is een feit. Het is natuurlijk ook erg leuk om de mensen nog even aan u voor te stellen via ons Blog. Daarom stellen Evelien en Ruben zich nog even aan jullie voor.

EVELIEN REUS

Ik wil mij graag even voorstellen!

Mijn naam is Evelien Reus, woon in Purmerend en ben getrouwd met Ruben. Samen hebben wij twee zoontjes, Noud van bijna 6 en Ties van 1,5 jaar.
Zo’n 8 maanden geleden kwam Ruben thuis met een verhaal over www.reanimerendoejezo.nl Niet lang daarna stond er een gesprek gepland met de oprichter van Reanimerendoejezo, Niek Schenkeveld.
Hoe Niek vertelde over zijn bedrijf maakte mij enthousiast over het franchise concept. Na verschillende gesprekken hebben we besloten om ervoor te gaan en zijn alle zaken in gang gezet.

Op dit moment is het nog zoeken naar een balans want ik ben naast de werkzaamheden voor Reanimerendoejezo Amsterdam ook werkzaam in de thuiszorg als verzorgende IG.

Buiten mijn werk om vind ik social media leuk, hou ik ervan om creatief bezig te zijn en om te verdwalen in een mooi boek. Daarnaast sta ik altijd klaar voor onze kinderen, familie en vrienden. Ik probeer te helpen waar ik kan en wil altijd het beste voor iedereen.
Dat is ook mijn speerpunt bij Reanimerendoejezo, alle cursisten helpen aan een zo goed mogelijk resultaat.
Volgende week is de beurt aan Ruben om zich voor te stellen.

RUBEN HONDEMAN

Mijn naam is Ruben Hondeman en ben zoals ze vorige week al zei, getrouwd met Evelien Reus Hondeman. Samen hebben wij twee zoons, Noud en Ties en wonen in Purmerend.
Ik ben als militair verpleegkundige werkzaam bij de luchtmobiele brigade van de landmacht. Bij de landmacht ben ik al werkzaam vanaf 2001 en heb al meerdere uitzendingen gewerkt. Ook dit jaar staat er weer één gepland.
Defensie is ook de plek waar ik Niek Schenkeveld heb leren kennen, regelmatig spraken we elkaar over zijn bedrijf reanimerendoejezo.nl, het leek mij ook erg leuk om mensen cursussen te gaan geven om zo Nederland toch weer een stuk veiliger te maken.

Zelf heb ik ook al meerdere reanimaties gedaan. Ben dan zo dankbaar dat ik de kennis heb en ervoor kan zorgen dat die personen het overleven.

Zoals op 4 mei 2014 20.02 uur, dat zal voor mij een bijzondere herinnering blijven. Tijdens de dodenherdenking op de Dam in Amsterdam heb ik een geslaagde reanimatie uitgevoerd. De persoon heeft het overleefd en na een tijdje heb ik hem zelfs gesproken. Hij was zo dankbaar!

Mede daardoor werd ik nog enthousiaster om samen te gaan werken met Niek. Heb toen mijn vrouw hierin betrokken en na een gesprek met Niek was ook zij meteen enthousiast.

Mijn hobby’s zijn uiteraard mijn gezin, maar ook voetballen, met vrienden wat drinken en mensen wat bijbrengen.

Ik ben erg gemotiveerd om cursussen te gaan geven en hoop jullie dan ook snel te zien. Dank voor de aandacht.

Groetjes Ruben

Wij gebruiken google analytics

Om onze website te verbeteren maken wij gebruik van google analytics, gaat u hiermee akkoord?

Tevens maken wij ook gebruik van mouseflow om onze pagina's te kunnen optimaliseren voor uw gebruiksgemak. Mocht u niet willen dat wij deze gegevens verzamelen, dan kunt u zich hier afmelden.