Voor een groot deel van mijn lezers is het natuurlijk al bekend dat Reanimerendoejezo.nl defensie en haar medewerkers een warm hart toedraagt. Als kleinzoon van een veteraan is de keuze om met ons bedrijf deel te nemen aan de Veteranen Meet en Greet een voor de hand liggende. Helemaal omdat ik zelf natuurlijk ook nog werkzaam ben als militair verpleegkundige. Het deelnemen biedt ons de mogelijkheid om te laten zien dat je als militair over veel diverse eigenschappen bezit waar een ondernemer ook over moet beschikken. Daarmee wil ik zeker niet zeggen dat elke militair ondernemer zou kunnen worden. Maar zij die beschikkingen over de juiste eigenschappen kunnen het zeker aan. Het biedt uitdagingen en mogelijkheden die defensie je nooit zou kunnen bieden. Namelijk de vrijheid om je eigen pad te bewandelen en je eigen kwaliteiten te ontwikkelen. De basis vaardigheden zoals doorzettingsvermogen, stressbestendigheid, de doorgaan waar andere stoppen mentaliteit zijn unieke eigenschap waar een militair  over beschikt. Als ondernemer heb je deze eigenschappen ook echt wel nodig.
Sinds 2007 werk ik bij defensie, met veel plezier. Defensie geeft mij de mogelijkheid om mezelf ook buiten het bedrijf te ontwikkelen en is bereid hierin mee te denken. Dit zal bij een andere werkgever vaak niet mogelijk zijn.

We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op 3 september. Bij aanmelding via de volgende link is de entree gratis: https://landgoeddenvossenbosch.nl/evenementen/veteranen-meet-greet/

Hopelijk tot ziens op 3 september.

Wij gebruiken google analytics

Om onze website te verbeteren maken wij gebruik van google analytics, gaat u hiermee akkoord?

Tevens maken wij ook gebruik van mouseflow om onze pagina's te kunnen optimaliseren voor uw gebruiksgemak. Mocht u niet willen dat wij deze gegevens verzamelen, dan kunt u zich hier afmelden.