Laagste prijs garantie
Onafhankelijk
Gekwalificeerde AED specialisten
Advies op maat
AED montage & onderhoud

Een AED redt levens!

Met een AED binnen handbereik hoeven omstanders niet te wachten tot de ambulance ter plaatse is. Wanneer een slachtoffer een hartstilstand krijgt, zijn de eerste 6 minuten cruciaal en er dient snel gehandeld te worden. Zeker met de toegenomen verkeersdrukte komt het steeds vaker voor dat een ambulance op zijn vroegst na 10 tot 15 minuten ter plaatse is. Voor het slachtoffer is het dan vaak te laat.

De overlevingskansen voor een slachtoffer bij alleen het toepassen van reanimatie zijn relatief kleiner. Met een eigen AED in uw bedrijf, bij de (sport)vereniging of thuis kunt u deze direct inzetten en vergroot u de overlevingskansen van het slachtoffer van 2 – 5% naar maar liefst 90%. Een reanimatie met AED is dus van levensbelang.

Volg altijd een reanimatie cursus BLS/AED van reanimerendoejezo.nl om zo goed mogelijk voorbereid te zijn.

Hart- en vaatziekten zijn doodsoorzaak nummer 1 bij vrouwen (nummer 2 bij mannen). AED’s redden aantoonbaar levens. Toch is er geen landelijke subsidie beschikbaar voor de aanschaf van AED’s. Wilt u proberen de aanschafkosten betaald te krijgen? Dan adviseren wij u eens contact op te nemen met:

  • Uw lokale Rabobank. Zij financieren regelmatig een AED in hun lokale projecten.
  • Uw woningbouwvereniging. Zo worden bijvoorbeeld regelmatig (senioren) flats van een AED voorzien.
  • Uw gemeente- of wijkbestuur. Veel AED’s die in gemeentes zijn opgehangen zijn het gevolg van een initiatief dat door de bewoners is opgestart.

Neem vandaag nog contact met ons op, dan helpen wij u graag op weg.

Wij gebruiken google analytics

Om onze website te verbeteren maken wij gebruik van google analytics, gaat u hiermee akkoord?

Tevens maken wij ook gebruik van mouseflow om onze pagina's te kunnen optimaliseren voor uw gebruiksgemak. Mocht u niet willen dat wij deze gegevens verzamelen, dan kunt u zich hier afmelden.