Wat maakt ons uniek?

Bij reanimerendoejezo.nl zijn we ervan overtuigd dat 3 elementen van essentieel belang zijn voor het continue kunnen leveren van kwaliteit.

Innovatie, optimalisering en verandering.

Uit deze drie elementen is onze twee concepten aanpak ontstaan. Door deze unieke combinatie kunnen wij u kwalitatief hoogwaardige reanimatie aanbieden op een wijze die er tot nu toe nog niet was.
Door deze twee concepten te integreren in de huidige reanimatielessen, hebben wij een meetbare verbetering waargenomen in de kwaliteit van de reanimatie. Hierdoor groeit het zelfvertrouwen van onze cursisten en hebben zij het gevoel de volledige aandacht te krijgen waar ze recht op hebben.

Bel mij terug

Hoe realiseren wij dat?

We leggen ons drie stappenplan aan u voor:
In traditionele reanimatie cursussen doet de instructeur zijn beoordeling op gevoel. Het is voor de instructeur vrijwel onmogelijk te beoordelen of de cursist de borstkas op juiste wijze diep genoeg indrukt. En nog belangrijker of de cursist de borstkas weer geheel ophoog laat komen. Het is ook moeilijk te beoordelen hoeveel lucht de cursist bij de reanimatie pop inblaast. Uit ons onderzoek is gebleken dat zelfs cursisten die al geruime tijd reanimatielessen volgen, met onze methodiek de reanimatie nog sterk kunnen verbeteren.

Ons drie stappenplan biedt uitkomst . Wij meten elke reanimatie handeling van de cursist. Wij meten tot in detail of de cursist de borstkas diep genoeg indrukt en of de borstkas weer geheel omhoog komt. Het computer systeem slaat deze gegevens op, onze instructeurs kunnen zich zo concentreren op de levensreddende handelingen die ze echt moeten waarnemen. Na afloop zal de instructeur de gegevens analyseren en kijken waar de specifieke verbeter- punten van de cursist liggen. Als laatste stap zal de instructeur de gegevens  door middel van evalueren inzichtelijk maken voor de cursist. De cursist kan zo gericht aan de slag met zijn/haar verbeterpunten.

Meer informatie

reanimeren-spierbalHet “train as you fight” concept loopt als een rode draad door de cursussen die wij aanbieden. Deze door defensie ontwikkelde werkwijze is voor onze instructeurs dagelijks werk.

Ze zijn allemaal bekend met dit concept en weten dit haarfijn om te zetten naar de civiele praktijk.

In onze cursussen biedt dit concept juist dat wat er tot op heden nog niet was:

Maximale nabootsing van de realiteit!

Onze instructeurs doen er alles aan om de werkelijke situatie zoveel mogelijk na te bootsen. Onze instructeurs zijn opgeleid om didactisch verantwoord les te geven. Het eindresultaat is een optimaal getrainde cursist. Kwaliteit tegen een betaalbare prijs, dat is wat wij bieden. Wij leren u alle handelingen om een slachtoffer van een hartstilstand maximale kans op overleven te geven. Dit doen we door middel van een praktijk gerichte training.

Wij gebruiken google analytics

Om onze website te verbeteren maken wij gebruik van google analytics, gaat u hiermee akkoord?

Tevens maken wij ook gebruik van mouseflow om onze pagina's te kunnen optimaliseren voor uw gebruiksgemak. Mocht u niet willen dat wij deze gegevens verzamelen, dan kunt u zich hier afmelden.