Waarom een reanimatie cursus?

Jij kunt iemand weer een toekomst geven en iemand zou ook zomaar ooit jou weer een toekomst kunnen geven. Elk jaar krijgen 15.000 mensen een hartstilstand buiten het ziekenhuis. Bij 80% van deze mensen gebeurt dit thuis. Vaak is het voor mensen een gewone dag totdat het noodlot toeslaat.

Verder blijkt uit onderzoek dat van die 80% nog eens 50% niet alleen thuis is op het moment dat hij/zij een hartstilstand krijgt*. Dit betekent dat het slachtoffer vrijwel altijd in het bijzijn is van een potentiële civiele hulpverlener. U moet er toch niet aan denken dat u op zo’n moment niet weet wat u moet doen?

Bij reanimerendoejezo.nl leren wij u de handelingen die u nodig heeft om iemand weer een toekomst te geven. Stel het niet langer uit en schrijf u nu in voor een reanimatie cursus en AED cursus, leer reanimeren voordat u te laat bent!

* MICK-studie acute zorg Euregio.

Vrijblijvend demo gesprek

Waarbij wij ons concept van hoogwaardige reanimatie en “train as you fight” aan u uitleggen, gecombineerd met een demo van ons kwalitatief vooraanstaand trainings- materiaal. Daarnaast biedt een gesprek u de mogelijkheden om uw wensen aan ons kenbaar te maken, zodat wij desgewenst een cursus op maat kunnen aanbieden.

Wij bieden bijvoorbeeld al onze cursussen aan in het Nederlands en het Engels.

Prijslijst Prijzen zijn
incl. 21% BTW
BLS/AED (p.p.) € 60,50
BLS/AED (Groepstarief) € 53.69
PBLS/AED (p.p.) € 72,60
PBLS/AED (Groepstarief) € 65,79
Duikgerelateerde BLS/AED (p.p.) € 78,65
Prijslijst Herhaling Prijzen zijn
incl. 21% BTW
BLS/AED (p.p.) € 42,35
BLS/AED (Groepstarief) € 37,35
PBLS/AED (p.p.) € 54,45
PBLS/AED (Groepstarief) € 46,89
Duikgerelateerde BLS/AED (p.p.) € 66,55

Cursus data

 U kunt per cursus in onze webshop de verschillende cursus data terug vinden. Klik op de cursus van uw keuze en selecteer de cursus datum die u het beste uitkomt. Zo simpel als een twee drie.

Wij gebruiken google analytics

Om onze website te verbeteren maken wij gebruik van google analytics, gaat u hiermee akkoord?

Tevens maken wij ook gebruik van mouseflow om onze pagina's te kunnen optimaliseren voor uw gebruiksgemak. Mocht u niet willen dat wij deze gegevens verzamelen, dan kunt u zich hier afmelden.